Trailer #1: The House with a Clock in Its Walls (2018) – Jack Black v „dětském hororu“

První trailer k filmu The House with a Clock in Its Walls (Dům s hodinami ve zdech) je tu.  Na upoutávku k filmu, který vyjde v září tohoto roku, se můžete podívat níže.

Už sám název napovídá, že půjde o záhadný fantasy film, což trailer potvrzuje. V hlavních rolích se můžete těšit na Jacka Blacka a Cate Blanchett. Film je natočený podle stejnojmenné knížky Johna Bellairse z roku 1973.

Trailer odhaluje, že název filmu rozhodně není žádná nadsázka, ale že ve zdech tohoto domu opravdu tikají hodiny. Kromě již zmíněného hvězdného obsazení tu ale najdeme i hlavního hrdinu: malého chlapce Lousie, kterého ztvárnil Owen Vaccaro. Z ukázky na vás přímo dýchají tajemství a záhady, zároveň ale trailer hlavní zápletku příliš neodhaluje. Je však víc než očividné, že ve zdech domu je něco tajemného a zlého. Jste už zvědaví?

Knižní předloha je dětské fantasy, dá se tedy předpokládat, že i film bude vhodný pro děti. Režie se ujal Eli Roth a film vznikl v distribuci Universal studios. Autorem scénáře je tvůrce seriálu Supernatural Eric Kripke.