Jason Momoa si zahraje v Just Cause

Jak herní adaptace nabírají na obrátkách, vychází na slunce internetu další a další chystané projekty. Filmovou verzi oblíbené série videoher Just Cause má režírovat Brad Peyton. Toho můžeme znát zejména díky katastrofickému snímku s Dwaynem Johnsonem: San Andreas. Film pak bude natočen dle scénáře Johna Colleeho (Master & Commander: Odvrácená strana světa). Magazín Deadline navíc nedávno oznámil, kdo si v chystaném snímku vystřihne jednu z hlavních úloh. 

Oním aktérem je samozřejmě Khal Drogo, Barbar Conan, či současný král Atlantidy; Aquaman… Tedy samozřejmě nikdo jiný než havajský hromotluk Jason Momoa. Herec by zde měl ztvárnit hlavního hrdinu, kterým je ve hrách Rico Rodriguez. Série Just Cause započala v roce 2006 a od té doby se dočkala už dvou pokračování, přičemž poslední vyšlo v roce 2015. A právě z nejnovější, třetí části bude (samozřejmě v určitých mezích) nejvíce vycházet filmová adaptace. Což je podobný přístup, jako v momentálně natáčeném Tomb Raideru s Alicií Vikander, kde bude inspirace rovněž plynout zejména z nejnovějších her.

Kdy se na snímku začne pracovat, je však neznámo. Momoa má momentálně co do činění se svým působením v DC universu, zejména pak v jistém nejmenovaném, chystaném superhrdinském celovečerním filmu Jamese Wana… Peyton pak zase v nejbližší době, respektive ke konci tohoto roku znovu spojí síly s Dwanem Johnsonem v jiné herní adaptaci, a sice Rampage. Pro bližší informace si tudíž videoherní příznivci budou muset ještě nějakou dobu počkat…

Váš komentář potěší autora článku.