Kdy uvidíme první záběry z Rychle a zběsile 8 a Temné věže?

Rychle a zběsile 8 i Temná věž sice do kin přijdou až na začátku příštího roku, už teď ale jejich tvůrci oznámili data, kdy konečně budeme moci zhlédnout první trailery.

The Sony Pictures stanovily premiéru Temné věže na leden 2017. První útržky nebo celý trailer však uvidí návštěvníci akce Entertainment Weekly’s PopFest v Los Angeles během víkendu 29. a 30. října. Ve snímku, natočeném podle stejnojmenného románu Stephena Kinga, se v hlavních rolích představí Matthew McConaughey a Idris Elba.

temná věž

Až v dubnu příštího roku dorazí do kin osmý díl automobilové série Rychle a zběsile. Pozornost ale na sebe strhává už teď. Dwayne Johnson, alias Skála, totiž označil své herecké kolegy z Fast 8 za slabochy a zbabělce (v originále candy asses). Přes veškeré dohady, o kom vlastně mluvil, téměř zanikla informace, že na trailer se můžeme těšit v prosinci. Kromě toho Universal stanovil i data další pokračování – Rychle a zběsile 9 se na filmových plátnech objeví 19. dubna 2019 a finální díl Rychle a zběsile 10 10. dubna 2021.