Video: Teaser nových Transformers odhaluje záporáka

Čtvrtí plechoví roboti neřekli své poslední slovo, Michael Bay nás již popáté bude přesvědčovat o jejich kvalitách, tentokráte za přispění nového trapiče hlavních hrdinů.

Nedávno ukázal svou existenci světu krátký záhadný teaser na páté Transformers, kteří nesou titul Transformers: The Last Knight. Zdá se, že nový hlavní padouch bude vycházet z Megatrona, kterého fanouškům série zcela jistě není nutné představovat.

Transformers: The Last Knight opět uvítají Marka Wahlberga a Joshe Duhamela. Kromě toho se dočkáme i nových tváří. Isabela Moner (100 Things to Do Before High School) se stane hlavní ženskou hrdinkou, k ní se přidá Jerrod Carmichael (Axe Cop).

Natáčení snímku začne 6. června v Detroitu. Poté se přesune do několika zemí po celém světě, jelikož Michael Bay není žádný troškař a může si dovolit nákladnou produkci.

Scénáře se ujmou Art Macrum, Matt Holloway (oba si mohou pyšně napsat do svých úspěchů prvního Iron Mana) a Ken Nolan, který diváky pozval do válečného konfliktu při napsání scénáře k Černý jestřáb sestřelen.