Channing Tatum v druhém Kingsmanovi

Už víme, že v druhém dílu povedené komiksovky režiséra a scénáristy Matthewa Vaughna si pravděpodobně střihne roli záporačky Julianne Moore, právě tak, jako se spolu s ní v pokračování dokonce možná objeví i Halle Berry jako ředitelka CIA. Krom dvou oskarových hereček a starých známých z předchozího dílu se můžeme dle všeho těšit i na Channinga Tatuma, který tuto zprávu sdílel na svém Twitteru. 

Zatím nicméně není známo, jakou postavu bude v očekávaném filmu hrát. Děj druhého dílu bude směřovat do USA. Spolu s Tatumem se k hereckému obsazení přidá i herec Pedro Pascal, kterého znají zejména fanoušci seriálu Hra o Trůny, kde ztvárnil dornského prince Oberyna Martella. V Kingsman 2 ztvární charakter, nazvaný úsměv vyvolávajícím jménem; Jack Daniels. Půjde o kovboje, jenž si pro nějaký ten ostrý výraz či nadávku nejde daleko.

Po veleúspěšném výpravném fantasy seriálu a roli policisty jménem Javier Pena v netflixáckém seriálu Narcos tak půjde o hercovu první větší roli v blockbusteru. I přes to, že k tomu nejspíš nedojde, stále se šušká i o tom, že by se v sequelu možná mohl objevit i Colin Firth, tedy alespoň ve flashbacích. K tomu všemu navíc by se prý ke štábu mohl přidat i Elton John. Máme se tedy tak či tak nač těšit…

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: Actor Pedro Pascal attends HBO's official 2015 Emmy After Party at The Plaza at the Pacific Design Center on September 20, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Paul Archuleta/FilmMagic)

Natáčet se začne už letos v květnu v Londýně, premiéru stanovilo studio 20th Century Fox na 16. června 2017.