Trailer #1: Into the Woods (2015) – Pohádkovo-muzikálový mix!

První trailer na nový pohádkový muzikál je tady! Nejen že je režírovaný režisérem, který už nám předvedl jak se točí špičkový muzikál, ale obsahuje i naprosto luxusní obsazení a zápletku, která potěší všechny fanoušky pohádek. Připravte se na Into the Woods!

Rob Marshall je režisér s pověstí jednoho hitu. V jeho případě šlo o skvostné muzikálové Chicago, které je i dnes neodolatelné. Gejša je také považována za poměrně dobrý film, nicméně jeho další muzikál inspirovaný Felliniho 8 a 1/2 – Nine – se už s nadšením nesetkal (myslím tím obecně, já osobně bych si film se Sophií Loren, Judi Dench, Penelope Cruz, Marion Cotillard a Danielem Day-Lewisem nenechala ujít ani kdyby se jednalo o největší stupiditu v dějinách lidstva).

Marshallovým dalším hitem je také muzikál Into the Woods. Ten se hrál několik let na Brodway, míchá v sobě hned několik pohádek bratří Grimmů (například Popelka, Červená Karkulka, Jack a fazole a další), vyhrál několik cen Tony a to by stačilo k tomu, aby se stal dostatečně atraktivním. Jenže bacha! Co je absolutním trumfem je herecké obsazení, které se u vzniku této filmové verze sešlo: Anna Kendrick jako Popelka, Chris Pine jako její princ, Christine Baranski jako Popelčina macecha, Emily Blunt jako pekařka, Frances de la Tour (známá jako Madame Maxime z Harryho Pottera) si zahraje obryni, Johnny Depp zlého vlka a hlavním trumfem je Meryl Streep v roli zlé čarodějnice. Zkrátka pokud už teď nejste nadšení, tak Vám těžko něco pomůže.

httpv://youtu.be/sNVGDZHRJXM

Film je v plánu vpustit do kin kolem Vánoc, tak doufejme, že to vyjde nejen v Americe, ale i u nás!