Želvy Ninja: Leonardo odkrývá sérii plakátů!

Než se k nám dostanou plakáty všech hlavních představitelů, může to chvíli trvat. Právě teď nás totiž Želvy Ninja lákají, abychom jim darovali několik vteřin našeho života a prorazili jim cestičku do podvědomí budoucích diváků skrze sociální sítě. Jednoduše na svém Twitteru máme používat hashtagy, což povede k odhalení dalších plakátů a dokonce i nového traileru. Škoda, že nám Megan Fox ve videu také neprozradila, jak to vůbec funguje…

httpv://youtu.be/5pA5eTi_nuQ

Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho strach a všehoschopný Trhač (William Fichtner), jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizace vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři obojživelníci s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April, kterou si zahrála Megan Fox.

Snímek Želvy Ninja vznikal v režii Jonathana Liebesmana a pod producentským okem Michaela Baye. V hlavních rolích se představí Jesse McCartney, Whoopi Goldberg, Jason Marsden, Greg Cipes, Alan Ritchson, Megan Fox, Noel Fisher, William Fichtner a další. Snímek zavítá do našich kin 21. 8. 2014, na Slovensko už o týden dříve.

Leonardo se svého oficiální plakátu již dočkal...
Leonardo se svého oficiální plakátu již dočkal…
Michelangelo...
Michelangelo…
Raphael...
Raphael…
Donatello...
Donatello…