Daniel Radcliffe jako Batmanův pomocník Robin?

Daniel Radcliffe by si rád zahrál postavu Robina. Splní se mu tento sen?

Hlavní tvář filmové série Harryho Pottera, Daniel Radcliffe, si myslí, že by byl perfektní volbou pro ztvárnění Robina, Batmanovy pravé ruky. Robin sice není postava, která by se měla objevit v připravovaném snímku Batman v Superman: Dawn Of Justice, do budoucna by se pro ni ale nějaké uplatnění najít mělo.

Daniel Radcliffe by si rád zahrál postavu Robina. Splní se mu tento sen?
Daniel Radcliffe by si rád zahrál postavu Robina. Splní se mu tento sen?

Daniel Radcliffe je známý díky své roli Harryho Pottera, kterého ztvárnil ve všech osmi dílech slavné série. Od té doby si zahrál ve třech různých žánrech, ať už hororu Žena v černém, dramatu Zbav se svých miláčků nebo romantické komedii What If, která ještě není hotová.

Během nedávného rozhovoru pro Buzzfeed, herec vyjádřil svoji touhu dostat se do světa superhrdinů. Odhalil, že by si rád zahrál postavu Robina, pomocníka Batmana, kterého si v následujících letech zahraje Ben Affleck.

„Batman. Pokud udělají další reboot tohoto filmu, chci ho dělat taky. Bude se to dít, ne? S Benem Affleckem. Mohl bych být Robin. Pro tuto roli jsem perfektní volba.“

Batman v Superman: Dawn of Justice v režii Zacka Snydera (Muž z oceli) vejde do kin 28. dubna 2016. V hlavních rolích Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne a další.