Rise of Electro jako nový název pro druhého Spider-Mana?

Spider-Man vs. Electro

Po vzoru batmanovské trilogie Christophera Nolana by se rád každý režisér současných komiksovek dopracoval k podobnému úspěchu, finančnímu i diváckému. Jenže někdy to prostě nejde, tak nezbývá, než uspět alespoň na tržbách. Proto se poslední dobou velmi často stává, že hodně blockbusterů používá ve svých název slova jako Dark nebo Rise. (Thor: Temný svět, Star Trek: Do temnoty). Co si ale budeme vykládat. Ony už samotné podtituly jsou v současnosti v kurzu. (Budoucí minulost, Age of Ultron, Winter Soldier).

Podle brazilského filmového serveru něco takového čeká i druhého Amazing Spider-Mana, který pravděpodobně dostává podtitul Rise of Eletro. V Brazílii pak pod tímto název půjde snímek opravdu do kin, studio Sony Pictures však ještě oficiální prohlášení o změně názvu neproneslo.

Spider-Man vs. Electro
Spider-Man vs. Electro

Kdo už na druhého „pavouka“ režiséra Marca Webba netrpělivé čeká, může se začít těšit na 13. prosince 2013. V ten den vchází do kin po celém světě druhý Hobit a zároveň s ním jako malý doprovod i trailer právě pro Amazing Spider-Mana 2. Ještě v ten den by měl zavítat i na internet.

Film pak zavítá do kin 24. dubna 2014. Těšit se můžeme například na padouchy Electra a Rhina, „vrátí se“ i Harry Osborn. V hlavních rolích Emma Stone, Andrew Garfield, Jamie Foxx, Sarah Gadon, Paul Giamatti, Dane DeHaan, Sally Field, Martin Sheen a další. Režíroval již zmíněný Marc Webb podle scénáře Alexe Kurtzmana, Roberta Orciho a Jeffa Pinknera. O soundtrack se trochu překvapivě postará Hans Zimmer. Zavítat můžete i do naší fotogalerie.