Podcast #11: Robocop, Zimmer, Oskaři a soutěž o lístky na PFO

Joel Kinnaman jako RoboCop

Ačkoliv jsme tento díl slibovali o týden dříve, věříme, že nám po poslechu zpoždění prominete. I když jsme tolik neplánovali, tak se nám podařilo nahrát téměř dvě a půl hodiny mluveného slova, které jsme po sestříhání zkrátili asi o hodinu. Náš host, Jiří Korynta, zakladatel a šéf Pražského filmového orchestru, se výborně zapojil a společně jsme tak vytvořili, alespoň podle nás, jeden z našich nejlepších podcastů.

Joel Kinnaman jako RoboCop
RoboCop v novém

Celou dobu naše debata výborně plynula. Začali jsme tradičně novinkami o filmech Robocop, Last day on mars nebo našich oblíbených Expendables. Pak už jsme se vrhli na témata kolem Pražského filmového orchestru a filmové hudby s odbočkami k dalším filmům a okruhům. Významněji jsme se zastavili u Hanse Zimmera, Ramida Djawadiho nebo předávání cen americké filmové akademie. Nechyběla ani kritika českého filmového průmyslu a jeho nynějších produktů.

Čeká Vás i tematická soutěžní otázka a ze správných odpovědí vybereme tři z vás, kteří získají volnou vstupenku na jeden z letošních koncertů PFO. Odpovědi posílejte na podcast@nafilmu.cz.

Doufáme, že se Vám tento díl bude líbit a budeme moc rádi za jakoukoliv zpětnou vazbu. Pokud Vás zajímá, co se nevešlo a co jsme vystřihli, tak sledujte náš facebook, kde zveřejňujeme, jak vystřižené části, tak i jiné bonusové kusy našich audio nahrávek. Najdete tam ale i další informace a příspěvky.

Užijte si Podcast #11!