Nolan ovládá DC Universe, Snyder režijní křeslo a Bale si připravuje chraplák

Justice League

Jsou to pouze domněnky a možná pouhé mokré sny některých komiksových fandů z latino-review, nicméně je to velké. Proslýchá se totiž, že poté, co Warneři zahodili kompletní scénář k Justice League, pustili se do velké hry. Hry ve které je hlavní cenou Christopher Nolan jakožto producent a dohled, Zack Snyder jakožto režisér a Christian Bale jako netopýří muž. A ti všichni spolu sedí u jednoho velkého stolu spolu s Henry Cavillem a dalšími hrdiny, kteří se budou v Justice League vyskytovat.

Justice League
Justice League

První promítání Man of Steel bylo zdá se velmi úspěšné a film dobře přijatý a tak se zdá, že Zack se bude minimálně kolem Supermana ještě chvíli točit. Warneři prostě chtějí do komiksové říčky za svými konkurenty z Marvelu a udělají pro to všechno. Také se spekuluje, jestli náhodou Justice League nešla k ledu a nepřijde „World’s Finest“ (pouze Batman a Superman).

Christian Bale - Batman
Christian Bale – Batman

Je nepravděpodobné, že by se chtěl Nolan nadobro uvrtat v komiksech, tudíž pokud se rumory ukáží jako pravdivé, bude celému DC Universe nejspíš propůjčovat jméno a svůj producentský dohled ale nic víc. Zatímco v Marvelu mají Kevina Feige jehož jedinou prací je dohlížet na spojitosti mezi filmy z Marvel Universe tak Warneři nikoho takového nemají a Nolan tuhle pozici určitě nezastane, je to přeci jen velký filmař.

Henry Cavill - Superman
Henry Cavill – Superman

Ať to dopadne jakkoli, jsem rád, že se něco děje. I když je to jen pouhá šuškanda, stále to naznačuje, že Justice League film by mohl přijít dříve než v minulý měsíc avizovaném roce 2021.