Nejlepší na webu (3. 6. – 10. 6. 2012) – Jednoznačný Prometheus a Hra o trůny 2

To nejlepší z webu za uplynulý týden si zcela jednoznačně podmanili Prometheus a seriál z produkce HBO Hra o trůny. Kromě těchto dvou gigantů se v žebříčku umístil i trailer k nové tarantinovce, nolanovce, ale i velký speciál Top hereckých výkonů.

10.) Preview: Prometheus (2012) 206x
O Prometheovi se v minulém týdnu mluvilo i psalo až moc. Někteří jsou z nového snímku Ridleyho Scotta zklamáni, jiní čiší nadšením. Pokud jste ještě neviděli, můžete si přečíst v našem preview, co vás čeká.

9.) Recenze: Project X (2012) 263x
Středoškoláci, kterým byste na potkání vlepili pár facek, jdou za svým snem uspořádat největší, nejlepší párty všech dob. Nikdo ovšem nepočítá s tím, že by se tahle akce mohla vymknout z kontroly.

8.) Trailer: Hra o trůny – 2. série – Sedm ďáblů 272x
Poprvé se hlásí Hra o trůny. Její trailer Sedm ďáblů patří k tomu nejlepšímu na webu už několik týdnů a zdá se, že tomu bude i nadále. Fanouškům seriálu se prostě tenhle trailer moc líbí. Mrkněte proč!

7.) Trailer: Tarantinovka Django Unchained 281x
Quentin Tarantino opět usedl do režisérského křesílka a natočil svůj nový film Django Unchained. Trailer je opravdu parádní, hravý, má skvělou hudbu i záběry a DiCaprio s Waltzem opět září. První trailer k nové tarantinovce si nenechte ujít!

6.) Je Prometheus inovativním filmem? 306x
Bourne hodnotil v recenzi Promethea výborným skórem. Teď přichází na řadu zhodnocení filmu od našeho druhého redaktora, který ani tak nepíše recenzi, jako spíše dlouhé zamyšlení se svými názory na snímek.

5.) 150 nejlepších hereckých výkonů (2. část) 364x
Jandula sepsala dalších 25 famózních hereckých výkonů, které si zaslouží nejen pochvalu, ale i svůj vlastní speciál na našem webu. Nezapomeňte si prohlédnout i část první!

4.) Fotogalerie: Hra o trůny – 2. série 436x
Opět ta Hra o trůny. Tentokrát se svými obrázky z druhé série, která patří k tomu nejlepšímu, co kdy televize odvysílala. Také zde jsme se snažili galerii „rýsovat“ od prvního dne natáčení.

3.) Trailer z MTV: Temný rytíř povstal 453x
Třetí Batman Christophera Nolana zveřejnil nový trailer přímo během předávání cen MTV. Několik hodin poté se trailer potuloval po internetu, ale Warner Bros nezaháleli a upoutávku stahovali jako o život. I přesto si ji zde můžete prohlédnout!

2.) Recenze: Hra o trůny – 2. série 525x
Desetidílná druhá série je už minulostí. Ovšem zanechala za sebou stopu, kterou televizní tvorba jen tak lehce nesmaže. Neuvěřitelný závěr sezóny opravdu patří k tomu nejlepšímu, co nejen HBO, ale i ostatní televize kdy odvysílaly. Naše recenze je důkazem!

1.) Recenze: Prometheus (2012) 652x
Očekávané sci-fi dorazilo do kin a s ním i naše recenze, která chválí snímek téměř ve všech ohledech. Film si za týden promítání získal mnoho zastánců i odpůrců. Ke komu se řadíte vy?