Nejlepší na webu (13. 5. – 20. 5. 2012)

I dnes nahlédneme na statistiku NaFilmu.cz a podíváme se, které příspěvky našich redaktorů, ale i třeba vás, naší externí síly, nejvíce táhly a získaly za uplynulý týden nejvíce čtenářské pozornosti. Opět se podíváme na nejlepší desítku.

10.) Revolution: Nový televizní projekt J. J. Abramse (129x)
Teprve včera jsme vás prostřednictvím webu seznámili s novým seriálem úspěšného producenta J. J. Abramse. Ten se po divácky neúspěšném Alcatrazu snaží přijít s něčím novějším. Opět by si měli přijít na své fanoušci sci-fi a dobrodružství. Podívejte se na trailer a zjistíte, co je Revolution zač.

9.) Klipy na hromádce (4.) (140x)
Každý týden vám prostřednictvím Klipů na hromádce přinášíme jednoduchou formou nejnovější televizní spoty a klipy k nadcházejícím filmovým novinkám. Ve 4. pokračování naleznete několik klipů k originálně pojaté Sněhurce, Prometheovi Ridleyho Scotta, ale i komedii Moonrise Kingdom.

8.) Hra o trůny – 2. série: Trailer č. 4 (146x)
Ano, Hra o trůny se již přehoupla do své druhé poloviny nové sérii, ale to jí nebrání patřit mezi desítku toho nejlepšího za uplynulý týden. Čtvrtý trailer má skvělý hudební podklad a na televizní tvorbu až neuvěřitelnou atmosféru.

7.) 4minutový Preview Trailer: The Amazing Spider-Man (164x)
Nový Spider-Man se blízí a Sony tak vypustilo na internet skvělé 4minutové preview. První polovina nabízí zcela nové záběry s pořádnou akční sekvencí, ta druhá servíruje to, co již bylo v minulém traileru. I tak si ale tento mega trailer nenechte ujít.

6.) Predátor: Legenda z vesmíru (2.) (193x)
Druhé pokračování Bourneova speciálu. Tentokrát převážně o druhém pokračování kultovní série o mimozemském predátorovi. Nechybí spousta zajímavostí, informací z natáčení, nejen o Robertu Rodrigezovi, který si tak trochu splnil svůj velký sen. Již za nedlouho očekávejte pokračování speciálu.

5.) Prometheus: Nové virální video (197x)
Prometheus se nezadržitelně blíží. Tvůrci vypouští jeden trailer za druhým, ale fanouškům nejvíce dělají radost tato nespoilerová videa. Dnes například s Noomi Rapace v hlavní roli.

4.) Recenze: The Avengers (203x)
Obrovský hit Avengers stále vládne. Recenze od několika našich redaktorů, kteří v ní zachycují své dojmy z filmu, patří k tomu nejlepšímu na našem webu za poslední týden. Mrkněte, co o hrdinech z Marvelu píšeme za lichotky.

3.) Box Office č. 5 (214)
Do kin vtrhlo několik novinek. V pátém díle Box Office se dočtete, jak se daří komedii Diktátor, temné komedii Timu Burtona nebo kolik už mají na kontě hrdinové Avengers. Na řadu také přišlo vyhodnocení pro největší propadák.

2.) Zprávička: Blade Runner (244x)
Článek od našeho čtenáře Jana Suchana opravdu patří k top 2 za minulý týden. Přečtěte si, jak to vypadá s pokračováním kultovního snímku Ridleyho Scotta a jestli se do hlavní role vrátí nestárnoucí Harrison Ford. Zprávička také soutěží o nejlepší článek od našich čtenářů.

1.) Anketa: Nejlepší film od Marvelu (286)
Avengers jsou momentálně všude. Dokonce mohli být i v naší anketě, ale rozhodli jsme se, že je na ně moc brzy. I tak ale už několik týdnů vybíráme nejlepší film od Marvelu. Do hodnocení se můžete zapojit také a to tím způsobem, že vyberete až tři nejoblíbenější filmy ze zmiňované filmové stáje.