Jean Reno cestuje do minulosti ve vlkodlačí fantasy. Netflix v traileru slibuje vlastní Jumanji

Zdroj: Netflix

Po objevení tajemného balíčku karet se rodina ocitá ve středověké vesnici a každou noc musí čelit nebezpečným vlkodlakům. Netflix představuje hranou adaptaci karetní hry Vlkodlaci z Temného hvozdu, ve které si zahraje také oblíbený Jean Reno.

Vlkodlaci z Temného hvozdu jsou adaptací stejnojmenné karetní hry. Ta je zasazena do městečka Temný hvozd, které je trvale ohrožováno vlkodlaky. Každý hráč v ní převezme tajně nějakou roli – vlkodlaka, obyčejného vesničana nebo nějakou speciální postavu. Vesničané se pak mezi sebou domlouvají a hádají, kdo by mohl být vlkodlakem. Musejí si ale pospíšit, každou noc je totiž o jednoho z nich méně.

Čtěte také: Netflix uvedl nové Hunger Games. Všechny filmy ze série jsou tak na jednom místě

Stejně jako hra samotná, i Netflix slibuje zábavu pro celou rodinu. V dobrodružné francouzské komedii od tvůrce seriálového Lupina a scénáristy Rodinného podniku, Françoise Uzana, hrají Franck Dubosc, Suzanne Clément, Jean Reno a Jonathan Lambert.

Vlkodlaci z Temného hvozdu mají premiéru v říjnu tohoto roku. Trailer s českým dabingem můžete zhlédnout přímo na Netflixu.

Zdroj: Netflix