Každou chvíli o končetinu méně. Žraločí thriller z prosluněného Karibiku v novém traileru

Zdroj: StudioCanal

Každá z nich má stejnou šanci skončit v zažívacím traktu lidožrouta nebo se zázračně zachránit. Společnost Samuel Goldwyn Films zveřejnila další trailer ke žraločímu thrilleru Something in the Water debutující režisérky Hayley Easton Street.

Přenocování v exkluzivním karibském letovisku a další den výlet na lodi. Bezmračná obloha, zlatý písek, azurově čisté moře. Pro pět dívek je to čas, aby se znovu sblížily a zahojily staré rány. Pro Meg a Kaylu je to naopak nepříjemná situace, kdy musí čelit nedořešenému ukončení vztahu. Pro žraloky plovoucí v zátoce je to jedinečná příležitost k blaženému požitku.

Čtěte také: Žraloci útočí v Paříži. Trailer představuje francouzské Čelisti

I kapka krve ve vodě je předzvěstí katastrofy. První zahraniční ohlasy se shodují, že někde mezi ukousnutou nohou, výkřiky hrůzy a pudem sebezáchovy je film o vratkém přátelství, nezničitelné lidské sounáležitosti, obětování se a poskytnutí druhé šance.

V hlavních rolích se představí Lauren Lyle ze seriálu Cizinka, Hiftu Quasem (Zaklínač: Pokrevní pouto), Natalie Mitson, Nicole Rieko a Gabriel Prevost-Takahashi.

Americká premiéru snímku je již 3. května, kdy se snímek objeví v kinech a zároveň v digitální podobě.

Zdroj: StudioCanal