Na Zemi dopadne asteroid a nastane konec světa. Seriál Netflixu ve zničujícím traileru

Zdroj: Netflix

Jaká by byla Korea, kdyby věděla, že za 200 dní nastane konec světa? Na tuhle otázku odpovídá korejský seriál Sbohem, Země, který bude mít premiéru na Netflixu na konci dubna. Podívejte se na první zničující trailer.

Kdysi poklidné město Woongcheon se kvůli mrazivé tísňové siréně a zprávě o blížícím se úderu asteroidu ocitne vzhůru nohama. Korejský poloostrov je označen za rizikovou zónu a společnost se propadá do šílenství, v němž bují protesty, zločin a vydávání se za vojáky.

Čtěte také: Hrdina sci-fi seriálu uvízne v alternativní realitě. Trailer ukazuje bořící se světy

Uprostřed tohoto chaosu sledujeme Se-kyung, učitelku na střední škole bojující zuby nehty za ochranu dětí, které čelící kruté realitě, že nikdy nevyrostou. Kněz Sung-jae nabízí útěchu své otřesené komunitě a mezitím In-a, velitel praporu, neúnavně pracuje na udržení klidu a ochraně lidí v těchto náročných časech.

Sbohem, Země vychází ze stejnojmenného románu uznávaného japonského autora Kotaro Isaky, který je známý svými pronikavými sociálními postřehy. Tvůrcem seriálu je Jin-min Kim stojící za úspěšnou netflixovkou Modrá až na kost.

Dvanáctidílný seriál má premiéru na Netflixu 26. dubna.

Zdroj: Netflix