Brutálně krvavý návrat! Bill Skarsgård vstává z mrtvých v traileru nové Vrány

Zdroj: Lionsgate

Společnost Lionsgate představila trailer k remaku filmu Vrána režiséra Ruperta Sanderse s Billem Skarsgårdem a FKA Twigs v hlavních rolích. Premiéra filmu proběhne letos v létě.

Spřízněné duše Eric a Shelly jsou brutálně zavražděni, když je dostihnou démoni její temné minulosti. Eric, který má možnost zachránit svou lásku tím, že obětuje sám sebe, se vydává na cestu za nemilosrdnou pomstou a prochází světy živých i mrtvých, aby napravil špatné věci.

Čtěte také: Návrat Batmana s Pattinsonem je v nedohlednu! Film se dočkal ročního odkladu

Komiksový anti-hrdina vznikl jako způsob, jak se jeho autor James O’Barr vyrovnával se smrtí přítelkyně. Původní Eric Draven byl undergroundový rockový hudebník, jehož snoubenka Shelly bojovala proti nezákonnému vystěhování z obytného domu.

Místní hlava podsvětí tak na šťastně zamilovaný pár poslala partu gaunerů, kteří Erica a Shelly brutálně zavraždili. V gotickém městě, připomínající noční můru z Burtonových Batmanů, se však objevila mystická vrána, která Erica vytáhla z hrobu; coby nezranitelnou mašinu na zabíjení, poháněnou žalem a vztekem.

Vrána má premiéru v kinech 6. června.

Zdroj: Lionsgate