Holduje návykovým látkám a pro vulgaritu nejde daleko! Ted je konečně na streamu v Česku

Zdroj: Peacock

Stačí jedno přání malého chlapce a plyšový medvídek Ted najednou začne mluvit lidským hlasem. Hlasem dospělého štěkajícího člověka se syndromem Petra Pana. Nejsou mu cizí povzbuzující látky, nadávky a citáty z popkultury. Seriálový prequel Médi konečně zavítal na SkyShowtime v podobě prvních čtyř epizod.

Seriál Ted, který se objevil na SkyShowtime s měsíčním odkladem, ukazuje mladá léta Johna Benetta a jeho plyšového společníka. Chlapci spolu chodí do školy, čelí školní šikaně, poprvé zkusí trávu a sledují filmy pro dospělé. V centru hlavního příběhu jsou Johnovi rodiče a sestřenice, která s nimi žije.

Čtěte také: Napravili si tvůrci Hry o trůny pošramocenou reputaci? Netflix uvedl největší sci-fi seriál tohoto roku

Humor v seriálu, stejně jako ve dvou starších filmech, balancuje na hraně přijatelnosti, dialogy jiskří vtipem, jsou rychlé a často vygradované v hádku. Nejdůležitější však je, že tento humor funguje. Peacock se nebojí ani záchodového humoru a vtipů tak vulgárních, že by se začervenal možná i Cartman ze South Parku.

Teda doporučuji všem, kteří si užili filmy s Markem Wahlbergem a čas od času nepohrdnou hodně břitkým humorem. Tvůrcem a režisérem seriálového prequelu je opět Seth MacFarlane stojící také za Griffinovými, Americkým tátou nebo westernovou komedií Všechny cesty vedou do hrobu. Teda bych se nebál označit za hranou verzi právě Griffinových (Family Guy).

Ted je dostupný na SkyShowtime od 22. března.

Zdroj: Peacock