Parazitická forma života útočí na lidské mozky! Sci-fi horor z Netflixu v novém traileru

Zdroj: Netflix

Jen krátce po prvním teaseru uvedl Netflix plnohodnotný trailer očekávaného jihokorejského seriálu Parasyte: The Grey. Ten je inspirovaný stejnojmennou mangou z roku 1989, která se v roce 2014 dočkala také zpracování v podobě anime. Hraná verze, která dorazí na Netflixu zkraje dubna, rovněž nevypadá vůbec zle.

Parasyte: The Grey vychází z původního komiksu Parasyte od Hitoshiho Iwaakiho, kterého se díky geniálnímu příběhu o parazitovi pronikajícím lidským mozkem a ovládajícím jeho tělo prodalo rekordních 25 milionů výtisků ve více než 30 zemích světa.

Čtěte také: Furiosa se v novém traileru nelítostně mstí! Návrat do světa Šíleného Maxe nepřestává udivovat

Příběh se točí kolem Su-in, ženy, která se potýká s novou realitou soužití s parazitem, a neúnavného týmu Grey, skupiny odhodlané bojovat proti těmto neidentifikovaným parazitickým formám života. Seriál se odehrává v novém prostředí a s novými postavami, přičemž si zachovává nápaditý svět a hluboké poselství oblíbené mangy.

Tvůrcem seriálu je Sang-ho Yeon, režisér a scénárista obou dílů Vlaku do Pusanu. Pro Netflix už natočil loňský sci-fi snímek Čung_E, seriál Peklo a nedávno na něm uvedl i mysteriózní podívanou s názvem Pozůstalá.

Parasyte: The Grey bude mít premiéru na Netflixu 5. dubna.

Zdroj: Netflix