Jaderná apokalypsa a rozpad civilizace! Trailer Falloutu je splněným snem fanoušků

Zdroj: Prime Video

Fallout je příběhem o tom, kdo má a kdo nemá, ve světě, kde už není téměř co mít, a vychází z jedné z nejlepších videoherních sérií všech dob. Prime Video představilo plnohodnotný trailer jednoho z nejočekávanějších seriálů roku!

Fallout je videoherní série postapokalyptických RPG her, za níž stojí Interplay Entertainment. Odehrává se v 21., 22. a 23. století a její atompunkové retrofuturistické prostředí a výtvarné zpracování jsou ovlivněny poválečnou kulturou Spojených států 50. let 20. století, v níž se snoubí naděje na přísliby technologie a číhající strach z jaderné zkázy.

Čtěte také: Parazitická forma života chce ovládnout lidstvo! Netflix představil trailer očekávané sci-fi

Seriál na Prime Video přinese tvůrce Westworldu Jonathan Nolan (bratr slavnějšího Christophera), scénáristka Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel) a Graham Wagner (americký Kancl). Odehrávat se bude v postapokalyptickém Los Angeles, kde musí občané po jaderném holokaustu žít v podzemních bunkrech, aby se ochránili před radiací, mutanty a násilníky. Příběh začíná ve Vaultu 33, jednom z bunkrů, který je významným dějištěm videoher.

Všech osm epizod uvede Prime Video 11. dubna.

Zdroj: Prime Video