Černé zrcadlo obdrží sedmou řadu! Jedna z nejlepších epizod vůbec dostane pokračování

Zdroj: Netflix

Nejoblíbenější seriálová antologie od Netflixu, Černé zrcadlo, se loni vrátila po čtyřleté pauze. Pro všechny fanoušky osudových příběhů z dílny Charlieho Brookera máme dobrou zprávu. Tentokrát bude přestávka mezi šestou a sedmou řadou výrazně kratší.

Společnost Netflix právě oznámila, že sci-fi antologický seriál, který vytvořil Charlie Brooker, se dočká sedmé řady již v roce 2025. Skládat se bude ze šesti epizod, z nichž jedna bude pokračováním příběhu USS Callister ze čtvrté série.

Čtěte také: Henry Cavill ve třetím Deadpoolovi? Neuvěříte, jakou postavu má údajně ztvárnit

Hlavním hrdinou této epizody byl Robert Daly (Jesse Plemons), programátor žijící osamělým životem, který si svou frustraci z nedostatku uznání a přijetí v práci vybíjí vytvořením počítačové simulace připomínající svět Star Treku. K vytvoření postav používá DNA svých spolupracovníků a vytváří jejich digitální klony. Nakonec dojde ke vzpouře na jeho lodi.

Projekt britského Channel 4 je antologií samostatných televizních povídek, zasazených do blízké budoucnosti. Tak blízké, že se v mnoha ohledech prolíná s dobou, kterou právě prožíváme. Od páté řady převzal otěže seriálu Netflix. Prvních šest sezón se skládá ze sedmadvaceti epizod a jak bylo avizováno, dalších šest pak dorazí v příštím roce.