Burtonův Beetlejuice je zpět! Trailer láká na notnou dávkou nostalgie a Jennu Ortegu

Zdroj: Warner Bros.

Beetlejuice je zpět v prvním traileru na pokračování oblíbené fantasy komedie z dílny Tima Burtona! Kromě Michaela Keatona, který se vrací do titulní role po šestatřiceti letech, se můžeme těšit také na hvězdy Netflixu Jennu Ortegu a Winonu Ryder. Beetlejuice Beetlejuice uvidíme v kinech letos v září.

Po nečekané rodinné tragédii se tři generace Deetzů vracejí domů do Winter River, zatímco Lydii stále pronásledují vzpomínky na Beetlejuice. Nyní se její život obrátí naruby, když její vzpurná dospívající dcera Astrid najde na půdě záhadný model města, který náhodou otevře portál vedoucí do posmrtného života. Je jen otázkou času, kdy někdo třikrát vysloví Beetlejuicovo jméno a zákeřný démon se vrátí, aby způsobil chaos, jak to umí jen on.

Čtěte také: Oscarová Emma Stone vstane z mrtvých na Disney Plus! Chudáčci to stihnou ještě v březnu

Původní Beetlejuice je bizarní vylomeninou plnou absurdit, černého humoru a Keatona utrženého ze řetězu z dob, kdy Johnny Depp a Helena Carter byli pasé, rozpočet se dal spočítat na prstech jedné ruky a režisér Tim Burton se teprve rozehříval.

V hlavní roli ďábelského Beetlejuice se pochopitelně vrací Michael Keaton, Lydii si znovu zahraje Wynona Rider. Tim Burton vsadil také na Jennu Ortegu, se kterou spolupracoval již na seriálovém hitu Wednesday, a v dalších rolích se představí Monica Bellucci, Justin Theroux, Willem Dafoe nebo Catherine O’Hara.

Beetlejuice Beetlejuice bude mít premiéru v českých kinech 5. září.

Zdroj: Warner Bros.