Černá komedie, ve které manželé chtějí zabít jeden druhého, je na Netflixu hitem! Hodnocení jsou ale slabá

Od tvůrců Lásky na kvadrát.

Zdroj: Netflix

V úterý 13. února uvedl Netflix novou polskou komedii Zabij mě, lásko, která se sice dočkala ostré kritiky, v Česku ale v současné době patří k nejsledovanějším titulům. Aktuálně okupuje sedmou příčkou v TOP 10 této země.

Zdroj: Netflix

Režisérem černé bláznivé komedie, která se na Kinoboxu dočkala podprůměrného hodnocení 43 %, je Filip Zylber. Ten už je na Netflixu jako doma, když pro něj natočil romantickou komedii Láska na kvadrát a všechna její pokračování.

O filmu Zabij mě, lásko

Film začíná scénou z minulosti, kdy hlavní hrdinové Piotr a Natalia bývali milenci, kteří k sobě chovali silnou vášeň. Když se Natalia chystá odjet vlakem z města, pryč od něj, Piotr dělá vše pro to, aby na místo dorazil včas a setkal se s ní kvůli velmi důležité záležitosti. Piotr své přítelkyni vyzná lásku a požádá ji o ruku, s čímž Natalia s nesmírnou radostí ochotně souhlasí.

Čtěte také: Na Netflix přichází jeden z nejlepších hororů nového milénia! Natočil ho režisér původního Evil Dead

Po pěti letech od onoho dne, v současnosti, už ale jejich city vyprchaly. Když slaví výročí v levném občerstvení, Natalia je na manžela očividně naštvaná, že uspořádal tak obyčejnou oslavu, a že za jídlo zaplatil kupony zdarma. Piotr naopak očekává pochvalu za to, že si na tento významný den vzpomněl. Radost neudělaly ani jeho dárky – kytice květin a žehlicí prkno.

Brzy se ale na hlavní dvojici usměje štěstí v podobě výherního losu. Během oslavy výročí v nákupním centru vyhrají největší možnou peněžní výhru, milion dolarů. Piotr a Natalia jsou přesvědčeni, že se jejich život díky této výhře obrátí k lepšímu, aniž by si uvědomovali, jaký přesný dopad to bude mít na jejich manželství.

Po výhře v loterii mají Piotr a Natalia pochopitelně radost z nečekaného bohatství, ale jejich první představy o tom, jak s ním naložit, jsou zcela odlišné. Následuje sled událostí, které zřejmě nikdo nečekal. Oba okamžitě začnou plánovat, jak toho druhého sprovodit ze světa a shrábnout celý balík.

Zdroj: Netflix