Devadesátkoví X-Meni se vracejí se vší parádou! Trailer je velkou nostalgickou peckou

Wolverine se letos vrátí hned ve dvou podobách!

Zdroj: Walt Disney

Vytáhněte žluté elasťáky! X-Meni se vracejí v animované podobě v dlouho očekávaném pokračování devadesátkového seriálu. Trailer desetidílné novinky je plný nostalgie, známých postav a nádherné animace.

Oblíbený animovaný seriál X-Men se vysílal od roku 1992 po dobu pěti sezón. X-Men ’97 je v podstatě jeho šestou řadou, která navazuje na finále z roku 1997, v němž umřel profesor Charles Xavier. Trailer ukazuje Cyclopse, Wolverina, Morpha, Rogue, Beasta, Gambita, Jubilee, Bishopa a další, jak se po smrti profesora X dávají dohromady.

Čtěte také: Deadpool a Wolverine jsou zpět! Trailer slibuje největší komiksovou událost posledních let

„Musíme být ostražití, profesor nám svěřil svůj sen,“ říká Cyclop svému týmu, zatímco záběry v traileru se zaměřují na protesty proti mutantům a rakev s Profesorem X uloženou do země. Tým bojuje s obřími roboty Sentinelů a v závěrečné scéně se dozvídáme, že Magneto získává kontrolu nad vším, co Profexor X vybudoval.

Animovaný seriál X-Men byl jedním z prvních velkých marvelovských seriálů, který katapultoval X-Meny mezi mainstreamové diváky. Po jeho skončení se v letech 2000-2003 vysílal seriál X-Men: Začátek, který tým znovu představil jako teenagery, a v roce 2009 následoval Wolverine a X-Meni. V roce 2011 se vysílaly dva japonské anime seriály, ale poté animovaní X-Meni z televizních obrazovek zmizeli.

X-Men ’97 uvidíme na Disney+ od 20. března.

Zdroj: Walt Disney