Zendaya v milostném trojúhelníku! Trailer na tenisové drama slibuje žhavou podívanou

Od režiséra filmu Dej mi své jméno.

Zdroj: Universal Pictures

Bývalou hvězdičkou teen seriálů od Disneyho uvidíme už za týden ve druhé Duně a v dubnu pak ve sportovním dramatu Rivalové, kde si Zenday zahraje bývalou tenisovou hvězdu. Film od režiséra kanibalského Do morku kostí se představil v novém traileru, který slibuje velmi žhavou podívanou.

Zendaya hraje dříve úspěšnou tenistku Tashi, která se po vážném zranění nohy chopila nové příležitosti a dala se na dráhu trenérky. Pod svá křídla si vzala manžela Arta a z průměrného hráče ho proměnila ve světoznámého grandslamového šampiona. Aby ho vyburcovala z nedávné série porážek, donutí ho hrát na turnaji Challenger, kde se střetne s dříve nadějným, nyní vyhořelým Patrickem: svým kdysi nejlepším kamarádem a bývalým přítelem Tashi.

Čtěte také: Netflix uvede film o české sportovkyni, která skončila u porna! Hraje ji princezna zakletá v čase

Rivalové jsou sportovní komedií se špetkou dramatu, ve které to bude pořádně vřít. Film přivede na plátna kin Luca Guadagnino, režisér úspěšných snímků Dej mi své jméno a Do morků kostí, kde se v obou případech představil výborný Timothée Chalamet (se Zendayou pak společně hrají v Duně). Kromě zmiňované herečky se ve snímku představí také méně známí Josh O’Connor, Mike Faist nebo Faith Fay.

Rivalové budou v kinech od 25. dubna.

Zdroj: Universal Pictures