Death Stranding 2 vypadá neuvěřitelně! Titul představil dechberoucí 10minutový trailer

Zdroj: Kojima Productions

Pokračování hry Death Stranding se zdá být ještě neobvyklejší, velkolepější a šílenější než originál. Na včerejší prezentaci State of Play ukázala společnost Sony nový trailer na hru, který začíná obzvlášť znepokojivým chirurgickým zákrokem.

V desetiminutové upoutávce se objevuje celá řada nových lokací mimo USA a také návrat padoucha, který se dočkal Jokerovy proměny. A ano, objeví se i dítě – spolu s novou mluvící loutkou. Pokračování má nyní i oficiální název: Death Stranding 2: On the Beach. Na PS5 by mělo vyjít v roce 2025.

Čtěte také: Návrat Ricka ze Živých mrtvých láká na emotivní shledání a mordování zombíků! Seriál má finální trailer

Death Stranding, populární videohra z roku 2019 od tvůrce Hidea Kodžimy, se chystá také na filmové plátno. Renomovaná společnost A24 se spojila s Kojima Productions, a společně přinesou adaptaci titulu, kterého se prodalo přes pět milionů kopií a který má pověst jedné z nejlepších videoher 21. století.

Příběh videohry Death Stranding se odehrává v blízké budoucnosti, kdy planetou otřásly záhadné exploze, které spustily sérii nadpřirozených událostí známých jako Death Stranding. Krajinu sužují přízračné bytosti a planeta je na pokraji masového vyhynutí, a tak je na Samovi (Norman Reedus), aby se vydal napříč zpustošenou pustinou a zachránil lidstvo před vyhynutím. V původní videohře se mimo jiné objevili také Mads Mikkelsen, Léa Seydoux a Margaret Qualley.