Bill Skårsgard v brutálně krvavé šílenosti Sama Raimiho! Po traileru budete chtít vidět víc

Boy Kills World už zná datum české premiéry!

Zdroj: Lionsgate

Společnost Lionsgate odhalila trailer ke snímku Boy Kills World, který láká na akční nářez z produkce Sama Raimiho s Billem Skarsgårdem v hlavní roli. Očekávanou podívanou, kterou natočil debutující Moritz Mohr, vypráví příběh hluchoněmého Boye (Skarsgård), jež se po vyvraždění své rodiny vydává na krvavou cestu pomsty.

Příběh se odehrává v bizarním, temném dystopickém světě a jeho ústřední postavou je hluchoněmý Boy (Bill Skarsgård), který se v tomto depresivním světě pohybuje díky své nadpozemské představivosti.

Čtěte také: Hvězdný Adam Sandler ve filozoficky banální sci-fi! Kosmonauta z Čech hodnotí první recenze

Když je Boyova rodina brutálně vyvražděna, vydává na životu nebezpečnou cestu do temné lesní džungle. Tam se setkává se šamanem, který si ho vezme pod svá křídla a pustí se s ním do krkolomné cesty dospívání, na níž svého nového žáka povzbuzuje, aby nechal mládí za sebou a převzal štafetu vysoce vycvičeného zabijáka.

Boy Kills World je režijním debutem Moritze Mohra, o kterém producent snímku, Sam Raimi, dříve pronesl: „Moritz má brilantní smysl pro akci, humor a budování světa, kterého se nemohu dočkat. Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Nthibou (jihoafrická produkční společnost) a Hammerstonem na uvedení Moritzova jedinečného filmu.“

Natáčení Boy Kills World začalo 14. února 2022 a probíhalo v Kapském Městě v Jihoafrické republice. Ještě před první klapkou byla dokonce zveřejněna konceptová upoutávka, která z očekávaného projektu udělala poměrně žhavé zboží. V hlavních a vedlejších rolích akčního snímku se představí Bill Skarsgård, Famke Janssen, Michelle Dockery nebo Sharlto Copley.

Film má premiéru v českých kinech 25. dubna.

Zdroj: Lionsgate