Animovaná Noemova archa přichází do kin! Slibuje zábavu pro celou rodinu

Zdroj: Bohemia MP

Nejen disneyovkami je fanoušek animáků živ. Do kin už brzy vstoupí překvapivě zajímavým vizuálem oplývající brazilský počin, ve kterém nebude nouze o zábavu jak pro dětské, tak dospělé diváky. Noemova archa zpracovává notoricky známý biblický příběh po svém a obohacuje ho o nové motivy.

Jak se zvířata na arše bavila? Jak se podaří přežít slabším stvořením vůči masožravcům? Umí lvi zpívat? To vše a mnohem více se již brzy dozvíme v kinech. Čtyřicet dní a čtyřicet nocí dobrodružství během velké potopy může začít…

Čtěte také: Nejmilejší překvapení minulého roku je online! Zatím ale vyjde pěkně draze

O režii se postarali Sérgio Machado a Alois di Leo. První jmenovaný je též autorem scénáře. V hlavních a vedlejších rolích se v originálním znění představili Rodrigo Santoro, Alice Braga, Keith Silverstein, Ian James Corlett, Luis Bermudez, a další.

V češtině si poslechneme Martina Zahálku, Ludvíka Krále, Martina Sobotku, Michala Holána, René Slováčkovou, Jiřího Schwarze, Tomáše Juřičku, Bohdana Tůmu a další.

Jak je všem známo, na Noemovu archu mohl pouze jeden sameček a jedna samička každého druhu. Ale co když se o této tajné události dozvědí dva myšáci a ani jeden z nich se nehodlá vzdát svého místa?

Noemova archa vstupuje do kin již 8. února.