Žraločí thriller dobývá Netflix! Jeho hodnocení přitom spadlo pod 30 % na ČSFD

Strach z hlubin má do Čelistí daleko.

Zdroj: Netflix

Netflix uvedl 29. ledna béčkový thriller Strach z hlubin, už nyní se ale snímek z loňského roku zařadil těsně za českou sci-fi Bod obnovy, jedničku aktuálního žebříčku sledovanosti. Filmu se na Netflixu daří, ačkoli jeho hodnocení spadlo na ČSFD pod 30 % a je vyobrazeno v černých barvách.

Zdroj: Netflix

Film vypráví příběh zkušené jachtařky Naomi (Mãdãlina Ghenea), která se vydává z Karibiku na sólovou plavbu za svým přítelem Jacksonem (Ed Westwick) na Grenadu. Její poklidná třídenní plavba nabere nečekaně temný směr, když ji bouře donutí opustit vytyčený kurz.

Čtěte také: 10 nejočekávanějších únorových filmů a seriálů na Netflixu

Reaguje na nouzový signál, aby pomohla potápějící se lodi, na níž najde tři přeživší. Z těch se však brzy vyklubou překupníci drog, kteří Naomi přinutí, aby se potopila do trupu potopeného vraku a vyzvedla 850 kilogramů kokainu. Tam se však ocitá v obklíčení lidožravých bílých žraloků, které lákají mrtvá těla ve vraku.

„I když to tak na první pohled vypadá, nejedná se o žádnou asylumáckou taškařici. Ale ani o žádný zázrak. Vlastně je to blbý až na půdu. Ta rumunská holčina sice může mít tělo bohyně, ale to nezastře fakt, že herečka je to naprosto příšerná. A to i na podobný film,“ hodnotí Morholt na ČSFD.

Zdroj: Gravitas Ventures