Hokejový mistr světa Polívka randí s doktorkou i její dcerou. Trailer prozrazuje až příliš

Nová komedie od tvůrců Ženy v běhu.

Zdroj: CinemArt

Tvůrci Žen v běhu a Bezva ženské na krku představili novou komedii Sladký život, ve které se v hlavní roli představí Vladimír Polívka. Trailer prozrazuje zbytečně mnoho.

Hokejový reprezentant Rosťa Beran (Vladimír Polívka) je borec každým coulem. Žije v luxusním bytě, má rychlé auto a spoustu mladých milenek v duchu hesla: Nad třicet let neberu!

Čtěte také: Bojovník, otec, celebrita. Český Terminátor rozdává rány ve finálním traileru

Nečekaný kolaps v posteli s krásnou blondýnou udělá za Rosťovou bohorovnou pohodou tlustou EKG čáru. Dluhy z rozmařilého života navíc Rosťu připraví o poslední korunu a jediné, co mu ze slavného života zbude, je medaile mistra světa, kterou pro něj zachrání bývalý manažer a kamarád.

Rosťa s překvapením zjišťuje, že život obyčejných smrtelníků může být stejně nádherný a jedinečný, jako láska k té pravé ženě nad třicet…

Režisérem nové komedie je Tomáš Hoffman, producent filmů Ženy v běhu nebo Bezva ženská na krku. Na scénáři společně s ním se podílel Martin Horský, režisér právě vzpomínaného snímku Ženy v běhu.

V hlavních rolích se představí Vladimír Polívka, Petra Hřebíčková, Jan Cina, Vojtěch Kotek, Hynek Čermák a mnoho dalších.

Film má premiéru v kinech 14. března.

Zdroj: CinemArt