Začalo natáčení filmu o Michaelu Jacksonovi! Představitel Krále popu se ukázal na první fotce

Za dva roky v kinech.

Zdroj: Kevin Mazur / WireImage

Natáčení životopisního snímku o kontroverzní legendě Michaelu Jacksonovi začalo v pondělí 22. ledna. O první fotku ze zákulisí se podělil představitel titulní hvězdy, Jaafar Jackson, na svém Instagramu.

Fotografie odhaluje první pohled na hvězdu filmu v kostýmu popové ikony Michaela Jacksona. V připravovaném hudebním životopisném snímku se v roli zesnulé superhvězdy představí Jaafar Jackson, synovec Michaela Jacksona. Film režíruje Antoine Fuqua podle scénáře Johna Logana. Role mladého Michaela Jacksona se zhostí Juliano Krue Valdi.

Čtěte také: Jeden z nejoceňovanějších filmů minulého roku je konečně online! Hltat budete každou minutu

Na snímku je Jackson v kostýmu svého strýce, má na hlavě jeho charakteristický klobouk a předvádí taneční pohyb, při kterém stojí na špičkách, zatímco okny dovnitř místnosti pronikají paprsky slunce. V popisku příspěvku je uvedeno, že natáčení filmu začalo v pondělí 22. ledna.

„Obsadit roli mladého Michaela bylo těžší než obsadit roli dospělého, protože kde najdete dětského herce, který by měl schopnosti největšího baviče, který kdy žil? Nakonec jsme se zaměřili na talent a hledali jsme herce, který by svým hlasem, charismatem a tanečními schopnostmi dokázal ztělesnit Michaelova ducha. Juliano se díky svému nepopiratelnému talentu dostal na první místo našeho seznamu,“ řekl už dříve režisér Fuqua.

Michael by měl mít premiéru v kinech v dubnu roku 2025.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jaafar Jackson (@jaafarjackson)