Akční nářez na jeden záběr je online! Scott Adkins v něm likviduje jednoho nepřítele za druhým

Pokud se vám líbila jednička, neváhejte!

Zdroj: Signature Entertainment

Pokud se vám líbilo akční béčko Poslední šance se Scottem Adkinsem, máme pro vás výbornou zprávu. Jeho pokračování Ještě jeden výstřel právě přistálo ve videotékách iTunes a Rakuten, kde si můžete film zakoupit nebo vypůjčit. Stominutová akce „natočená na jeden záběr“ oslavila své uvedení sedmiminutovou upoutávkou na Youtube.

Vypůjčení filmu vyjde na iTunes na přijatelných 79 korun, za stejnou cenu pak snímek nabízí služba Rakuten. Ještě jeden výstřel vyšel v originálním znění a s českými titulky.

Čtěte také: Apple TV+ můžete mít zdarma na dva měsíce! Čekají na vás DiCapriovi Zabijáci nebo nejlepší sci-fi seriál loňska

Ve snímku, sestříhaném tak, aby vypadal jako jeden souvislý záběr, hrají také Michael Jai White, Alexis Knapp a Tom Berenger. Režisérem, který je zodpovědný i za předchozí díl, je James Nunn, tvůrce béčkových titulů Jetski nebo Voják 5: Bitevní pole.

O čem je Ještě jeden výstřel

Po útoku na tajné vězení v Polsku musí člen Navy SEALS Jake Harris (Scott Adkins) využít všech svých bojových schopností, aby přežil obléhání letiště žoldáky, kteří se pokoušejí zajmout Amina Mansura, důležitého podezřelého z terorismu. Mansur je jediný, kdo může znát polohu bomby, ohrožující Zprávu o stavu Unie. Harris se stále vzpamatovává ze ztráty svého týmu a za každou cenu musí ochránit muže, kterého přivedl před spravedlnost.

Sedmiminutový klip z filmu

Zdroj: Signature Entertainment