Indiana Jones s tváří Harrisona Forda se vrací! Trailer láká na nové dobrodružství mezi prvním a třetím filmem

Pro mnoho fanoušků jde o splněný sen.

Zdroj: MachineGames

Exkluzivně pro XBOX Series a PC vyjde ještě letos očekávaná akční adventura Indiana Jones and the Great Circle. Odehrávat se bude mezi prvním a třetím filmem série, a role Indyho se zhostí Troy Baker, kterého videoherním nadšencům netřeba představovat. Podívat se můžete na první tříminutový trailer se záběry z hraní.

Píše se rok 1937, zlověstné síly pátrají po tajemství prastaré moci spojené s Velkým kruhem a zastavit je může jen jeden člověk – Indiana Jones. Odhalte jednu z největších záhad historie ve hře Indiana Jones and the Great Circle, dobrodružství pro jednoho hráče z pohledu první osoby, které se odehrává mezi událostmi filmů Dobyvatelé ztracené archy a Poslední křížová výprava.

Čtěte také: Akční nářez na jeden záběr je online! Scott Adkins v něm likviduje jednoho nepřítele za druhým

Roli Indiana Jonese ztvárnil Troy Baker, známý především díky roli Joela ve videohře The Last of Us. „Nejenže je to velmi dobrý herec, ale také docela hodně přispívá k tomu, aby hra byla skutečně lepší,“ uvedl pro Entertainment Weekly spoluzakladatel a hlavní herní designér MachinesGames Jerk Gustafsson. „Troy je mnohem víc součástí vývojového týmu, než obvykle vídáme.“

Gustafsson dodal, že chce, aby Great Circle působil jako dávno ztracený film o Indiana Jonesovi z 80. let. V roli Indyho si budete moci zvolit, zda se kolem nepřátel budete v tichosti plížit a odvádět pozornost, nebo se pustíte do pořádné rvačky. Samozřejmě nebude chybět ani spousta hádanek, které budete muset vyřešit při prozkoumávání lokací po celém světě.

Akční adventura přichází z dílny MachineGames, oceňovaného studio, které stojí za nedávnou sérií Wolfenstein, a jejím výkonným producentem je zkušený designér Todd Howard.

Hra vyjde pro Xbox Series a PC později v tomto roce. Od prvního dne bude také součástí Game Pass Ultimate.

Zdroj: MachineGames