Zorro znovu bojuje za spravedlnost! Trailer láká na prvotřídní akci a výbuchy

Mstitel Zorro se vrací v novém seriálu!

Zdroj: Prime Video

Prime Video představilo dva odlišené trailery na očekávanou seriálovou novinku Zorro, která přichází od režisérské dvojice Miguel Ángel Vivas a Javier Quintas, tvůrců Papírového domu. Maskovaný hrdina se vrací v nové podobě po dvaceti letech, a tvář mu tentokrát propůjčil španělský herec Miguel Bernardeau.

Očekávaný desetidílný seriál přivedou na Prime Video španělští režiséři Miguel Ángel Vivas a Javier Quintas, kteří v minulosti spolupracovali na seriálovém hitu Netflixu Papírový dům.

Čtěte také: Netflix je na konci roku ve formě! Berlín splnil všechna očekávání

Reboot se bude odehrávat ve 30. letech 19. století v Los Angeles a bude příběhem o původu legendárního mexického hrdiny, kterého na filmovém plátně naposledy ztvárnil Antonio Banderas v roce 2005. V hlavní roli Diega de la Vegy se nyní představí vycházející španělská hvězda Miguel Bernardeau (Elita, 1899).

Verze Zorra od MediaWanu není jedinou, která v nejbližší době spatří světlo světa. Vlastní adaptaci připravuje také Disney, kde si titulního hrdinu zahraje Wilmer Valderrama, nedávno navíc byla zrušena ženská reimaginace, kterou chtělo na svých obrazovkách uvést The CW.

Zorro se začal natáčet v červenci minulého roku ve Španělsku a produkce tam pokračovala až do prosince. Seriál uvede Prime Video 19. ledna 2024.

Zdroj: Prime Video