Epické pokračování Tří mušketýrů! Poslední trailer doprovázejí nadšené recenze

Film s ďábelskou Evou Green!

Zdroj: Pathé Films

Druhá část Tří mušketýrů režiséra Martina Bourboulona nakonec nemusí být tou poslední. Naznačuje to nejen konec samotného filmu, ale také první české recenze. Před premiérou očekávaného snímku, ve kterém si hlavní roli střihne Eva Green, dorazil finální trailer.

„Patrně letošní největší překvapení, nejen tohle pokračování, ale vůbec celý tenhle dvoudílný projekt z francouzské filmové dílničky,“ píše ve své pětihvězdičkové recenzi hrumsrt. Při zemi se nedrží ani dO_od, jež označil Milady za „dechberoucí pokračování jednoho z nejpovedenějších letošních filmů. Tahle adaptace Mušketýrů může být pro dnešní generaci tou definitivní.“

Čtěte také: Recenze: Napoleon působí jako upoutávka na čtyřhodinovou verzi

František Fuka ve své audiorecenzi říká, že je film „o trošku standardnější a nudnější než první část. Je to více téhož, ale je to pořád solidní dobová podívaná. Nejsem si ovšem jistý, jestli potřebuji vidět pokračování avizované v závěru filmu.“

Druhá část s podtitulem Milady začíná přesně tam, kde předchozí film skončil. D’Artagnan je nucen spojit své síly s Milady (Eva Green), aby zachránil Konstance, která byla před jeho očima unesena. Když je však vyhlášena válka a Athos, Porthos a Aramis se již připojili k frontě, tajemství z minulosti rozbije stará spojenectví.

Tři mušketýři (1844) jsou nejznámějším románem francouzského spisovatele Alexandra Dumase staršího. Nejnovější dvoudílná adaptace přichází od francouzského režiséra Martina Bourboulona, jež do hlavních a vedlejších rolí obsadil Evu Green, Vincenta Cassela, Vicky Krieps, Louise Garrela, a mnoho dalších.

Romantický dobrodružný příběh plný lásky, lstí, machinací, vášně, zrady, přátelství i soubojů na život a na smrt, který již téměř 200 let milují lidé na celém světě, se v kinech uzavře 14. prosince.

Zdroj: Bioscop