Jigsaw neřekl poslední slovo! Jedenácté Saw bude mít premiéru už v příštím roce!

Jigsaw ještě neřekl poslední slovo!

Zdroj: Lionsgate

Série Saw nabrala druhý dech, a po komerčním úspěchu posledního filmu byl oznámek vznik jedenáctého dílu. Čekat na něj nebude ani moc dlouho, premiéru bude mít už 27. září v příštím roce.

Jedenácté Saw bude mít premiéru přesně rok od premiéry desátého dílu, který se setkal s velkým diváckým zájmem, a v kinech utržil přes 100 milionů dolarů (rozpočet dělal pouze 13 milionů). Ačkoli zahraniční recenze pěly chválu mnohem větší, než kritika u nás, film se svým hodnocením nakonec zařadil mezi nejlepší díly série. Teprve nedávno se odporučil z červených čísel na ČSFD, stále se ale drží na 69%. Hodnocení na Kinoboxu ze sedmdesátky ještě nekleslo.

Čtěte také: Tvor žijící ve sklepení promlouvá k mrtvým! Trailer představuje čarodějnický horor od tvůrců TO

Stejně jako Saw X, i jeho přímé pokračování by se mělo odehrávat mezi původním a druhým dílem, a do své ikonické role se tak zcela jistě vrátí jednaosmdesátiletý Tobin Bell. Jisté je také to, že nás čeká další porce mučení, která nebude pro každého. Zda se vrátí osvědčený režisér Kevin Greutert, jež v minulosti pracoval hned na několika sequelech, zatím není jisté.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený SAW (@saw)