Nový Jurský park splní sen mnoha fanoušků! Odehrávat se bude hned po prvním filmu

Nemůžeme se dočkat!

Zdroj: Saber Interactive

Kultovní Jurský park Stevena Spielberga nedávno oslavil 30 let od premiéry, a už brzy se na obávaný Isla Nublar vrátíme v připravované videohře Jurassic Park: Survival. Příběh singleplayerové adventury navíc splní sen mnoha fanoušků, odehrávat se totiž bude bezprostředně po původním snímku.

Společnost Saber Interactive představila na The Game Awards 2023 titul Jurassic Park: Survival, dobrodružnou hru pro jednoho hráče, která se zaměřuje na stealth a akci z pohledu první osoby. Tedy něco, o čem fanoušci série vždycky snili. Příběh se odehrává den po událostech původního filmu z roku 1993, kdy se ocitnete na nechvalně proslulém ostrově Isla Nublar obklopeni nebezpečnými predátory.

Čtěte také: GTA 6 vypadá fenomenálně! Trailer představil nejočekávanější hru současnosti

Ve videohře se ujmete role doktorky Mayi, vědkyně z InGenu, která se zoufale snaží přežít poté, co John Hammond nevědomky rozpoutal prehistorickou noční můru na odlehlém ostrově. Maya je světě Jurského parku novou postavou, ačkoli v průběhu příběhu narazíte na řadu známých míst. To koneckonců naznačuje i samotný trailer.