GTA 6 vypadá fenomenálně! Trailer představil nejočekávanější hru současnosti

Další díl herního fenoménu na obzoru!

Zdroj: Rockstar

S více než 185 miliony prodaných kopií je Grand Theft Auto 5 nejprodávanější hrou všech dob a patří mezi nejúspěšnější zábavní tituly napříč všemi médii. Její nástupce dorazí na herní konzole v roce 2025, a jak se můžete přesvědčit sami, grafická stránka GTA VI vypadá fenomenálně.

Po letech spekulací a úniků společnost Rockstar v únoru 2022 potvrdila, že hra je ve vývoji. V září téhož roku unikly na internet záběry z nedokončené verze, což novináři označili za jeden z největších úniků v historii videoherního průmyslu. Hra byla oficiálně odhalena až nyní v prvním traileru, a její vydání je plánováno na rok 2025 pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze vyjde zřejmě později, stejně jako tomu bylo u GTA 5.

Čtěte také: Godzilla a Kong spojují síly při záchraně světa! Trailer slibuje ohromnou podívanou

V novém GTA se vrátíme do prosluněného Vice City, jež bylo dějištěm videohry Grand Theft Auto: Vice City z roku 2002. Hlavní hrdinou bude první hratelná protagonistka v sérii, latinskoamerická Lucia. Jejím parťákem a přítelem na život a na smrt má být Jason, a společně je čeká jedno velké dobrodružství ve stylu Bonnie a Clydea.

Předplatitele Netflixu možná bude také zajímat, že knihovnu mobilních videoher 14. prosince rozšíří GTA: Trilogy – Definitive Edition, jejíž součástí je trojka, Vice City a San Andreas.

Zdroj: Rockstar