Připoutejte se! Furiosa ze Šíleného Maxe obdržela fenomenální trailer

Dlouhé čekání stálo za to!

Zdroj: Warner Bros.

Šílenství, rychlost, krev, pupeční šňůry, militantní důchodkyně, mutanti a totální chaos. Ano, Šílený Max se v roce 2015 dočkal toho nejlepšího comebacku, jakého mohl. Po devíti letech se do pustého světa George Millera vrátíme znovu, tentokrát v podobě prequelu Furiosa. Studio Warner Bros. přineslo první trailer, ve kterém se představil znetvořený Chris Hemsworth a Anya Taylor-Joy jako titulní hrdinka.

Když svět padl, je mladá Furiosa (Anya Taylor-Joy) ze Zeleného místa a kmene Mnoha matek unesena hordou motorkářů vedenou válečníkem Dementusem (Chris Hemsworth). Při tažení Pustinou narazí na Citadelu, které velí Immortan Joe. Mezi oběma vůdci to rozpoutá válku, zatímco Furiosa musí překonat mnoho nástrah, aby našla cestu domů.

Čtěte také: Akční nářez o pomstě je překvapivě v Česku! Něco takového jsme snad ještě neviděli

Něco tak zábavného, drzého a brutálního tu před Šíleným Maxem a zběsilou jízdou dlouho nebylo. Film z roku 2015 je svižnou černohumornou jízdou, která dovršuje vývoj toho, co jsme viděli v prvních třech filmech – rozpad starého světa a vznik nového, proměnu hlavního hrdiny a vrcholení jeho šílenství, které odráží eskalaci chaosu a zvrácenosti fikčního světa.

Furiosa má premiéru 23. května 2024.

Zdroj: Warner Bros.