Charlie Sheen napaden sousedkou! Pokusila se ho uškrtit

Jako ze seriálu...

Zdroj: Columbia Broadcasting System

Tento týden byla zatčena 47letá sousedka Charlieho Sheena, která údajně vnikla do hercova domu v Malibu a napadla ho, jak potvrdil v pátek losangeleský šerif. Incident až nebezpečně připomínal dění ze Sheenova sitcomu Dva a půl chlapa.

Ve středu 20. prosince kolem 13. hodiny přijeli policisté do Sheenova domu v Malibu. Úřady uvedly, že Sheenova sousedka Electra Schrocková vnikla do jeho domu a po vstupu ho napadla. Podle Fox News se ho pokusila uškrtit, a roztrhla mu košili. Poté se vrátila do svého domu, kde byla podle oddělení zadržena. Charlie Sheen neutrpěl žádná závažná zranění, a nebyl ani převezen do nemocnice.

Čtěte také: Fantasy s excelujícím Nicolasem Cagem je online! Češi si ale počkají na lednové uvedení v kinech

Schrocková byla zatčena za vloupání, pro podezření z napadení se smrtící zbraní, a násilí, které mohlo způsobit zranění. V pátek se měla dostavit k soudu ve Van Nuys. Její motiv zůstává neznámý.

Charlie Sheen, známý nejen z kultovních Žhavých výstřelů nebo oscarové Čety, se vrátil z hereckého důchodu po šesti letech. Diváci ho mohou v současné době sledovat v menší roli v novém seriálu Bookmaker od tvůrce Dva a půl chlapa.

Zdroj: Fox News, CBS