Hlavně klid, on nekouše! Marvel oznámil návrat Bladea ve stylovém traileru!

Tohle si necháme líbit!

Zdroj: Bethesda

Zatímco filmové Bladea trápí porodní bolesti už nějakou dobu, a na plátnech kin by se měl objevit až v závěru roku 2025, Marvel oznamuje videoherní adaptaci od Bethesdy a Arkane Lyon. Upoutávka měla premiéru během Game Awards 2023.

V marvelovském Bladeovi je Eric Brooks legendárním Daywalkerem, napůl člověkem, napůl upírem, který se zmítá mezi společností živých a nemrtvých. Od společností Bethesda a Arkane Lyon, studia, které přineslo hry Dishonored a DEATHLOOP, je Marvel’s Blade hrou pro jednoho hráče z pohledu třetí osoby zasazenou do srdce Paříže, která je nyní vyvíjena ve spolupráci s Marvel Games.

Čtěte také: Hraný seriál Spider-Man Noir vítá na palubě tvůrce Punishera! Pro děti nebude

Hra Marvel’s Blade zavede hráče do karanténní části Paříže uprostřed mimořádné situace. Objevili se upíři, kteří terorizují město světel a nutí Pařížany, aby se v noci ukrývali ve svých domech a čekali na východ slunce.

„Na počest 50. výročí Bladea jsme pro Daywalkera našli perfektní protějšek v Arkane Lyon, studiu nekompromisních umělců, kteří neustále posouvají hranice herního designu a inovací,“ řekl Bill Rosemann, viceprezident a kreativní ředitel Marvel Games. „Kromě jejich talentu je to i jejich osobní vášeň a odvážná vize pro našeho napůl člověka, napůl upířího ikonoklasta, díky čemuž se tato spolupráce dokonale hodí.“

Bladea vytvořili Marv Wolfman a Gene Colan a poprvé se objevil v červencovém čísle The Tomb of Dracula #10 z roku 1973. Postupně se z vedlejší postavy stal hlavním hrdinou vlastních příběhů a nakonec dostal vlastní komiksy a filmy.