Mark Wahlberg jako bývalý elitní zabiják s rodinou na krku. Akční komedie dostala zábavný trailer

James Bond v rodinném kabátku.

Zdroj: Apple TV+

Akční komedie Plán pro rodinu už brzy ukáže, jak vypadá život bývalého vládního zabijáka s rodinou na krku. V roli hlavy rodiny s temnou minulostí se představí Mark Wahlberg, jeho manželku ztvární Michelle Monaghan. Trailer slibuje pohodovou akční podívanou s hromadu rodinných klišé. Film dorazí na Apple TV+ příští měsíc.

Dan Morgan (Mark Wahlberg) je oddaný manžel, otec tří dětí a úspěšný prodejce aut, který miluje svůj klidný život na předměstí. To je ale jen polovina jeho příběhu.

Před desítkami let byl elitním vládním zabijákem, který měl za úkol eliminovat nejsmrtelnější světové hrozby. Když ho nepřátelé z minulosti vystopují, Dan sbalí nic netušící manželku (Michelle Monaghan), dvě dospívající děti a rozkošné desetiměsíční miminko do jejich minivanu a vydá se na improvizovaný výlet napříč zemí do Las Vegas.

Dan je odhodlán ochránit svou rodinu – a zároveň jí dopřát životní dovolenou, aniž by odhalil svou pravou identitu.

Režisérem akční komedie je Simon Cellan Jones, jež má za sebou práce na celé řadě známých seriálů. V minulosti se podílel například na Hráčích s Dwaynem Johnsonem, Marvel seriálu Jessica Jones nebo první seriálové minisérii z dílny Discovery Klondike.

Mark Wahlberg naposledy upoutal pozornost v životopisném snímku Otec Stu, loni se na plátnech kin představil také jako Victor „Sully“ Sullivan ve videoherní adaptaci Uncharted. Tento týden navíc měla premiéru druhá sezóna jeho dokumentárního Wahl Street na HBO Max.

Plán pro rodinu dorazí na Apple TV+ 15. prosince.

Zdroj: Apple TV+