Blíží se konec světa? Netflix ukázal další záhadnou upoutávku na Nech svět světem

Odpovědi přijdou až v prosinci.

Zdroj: Netflix

Blíží se konec všeho nebo má Netflix se snímek Nech svět světem jiné plány? Ambiciózní katastrofický snímek od tvůrce Mr. Robota se připomněl v nové dvouminutové upoutávce.

V tomto apokalyptickém thrilleru oceňovaného scenáristy a režiséra Sama Esmaila (Mr. Robot) si Amanda (Julia Roberts) a její manžel Clay (Ethan Hawke) pronajmou na víkend luxusní dům i se svými dětmi Archiem a Rose. Jejich dovolená je však brzy narušena, když v noci dorazí dva cizinci, G. H. (Mahershala Ali) a jeho dcera Ruth, majitelé domu, se zprávou o záhadném kybernetickém útoku. Obě rodiny počítají s hrozící katastrofou, která je každou minutou děsivější a nutí všechny vyrovnat se se svým místem v hroutícím se světě.

Režisér snímku Sam Esmail je tvůrcem oceňovaného seriálu Mr. Robot a psychologické antologie HomecomingNech svět světem je jeho teprve druhým celovečerním projektem, v roce 2014 uvedl nedoceněnou romantickou sci-fi komedii Comet s Emmy Rossum a Justinem Longem.

Film Nech svět světem je natočený podle románu Rumaana Alama nominovaného na Národní knižní cenu. Netflix ho uvede 8. prosince.

Zdroj: Netflix