Podvodníček se přiživuje na slávě skutečného Ježíše. Trailer slibuje velkolepou biblickou zábavu

Černošský Ježíš bude konat zázraky už v lednu.

Zdroj: Sony Pictures

Píše se rok 29 n. l. a lidé pomalu začínají věřit, že je Ježíš Kristus opravdovým Mesiášem a synem Božím. Tato biblická komedie režiséra černošského westernu Tím tvrdší je pád ale vypráví o někom zcela jiném. Trailer na The Book of Clarence hýří hvězdnými tvářemi, překrouceným biblickým příběhem a velmi zábavnými momenty.

Film sleduje podvodníčka Clarence žijícího v Jeruzalémě v roce 29 n. l., který se ocitl na dně a bez peněz. Aby zajistil rodině lepší život, rozhodne se přiživit na vzestupu Ježíše Krista a prohlásí se za nového Mesiáše poslaného Bohem. Film od režiséra Jeymese Samuela je novým odvážným zpracováním nadčasového biblického příběhu.

Čtěte také: 10 oscarových favoritů tohoto roku

Za komediálním biblickým filmem stojí režisér a scénárista Jeymes Samuel, který v roce 2021 upoutal pozornost skvěle obsazeným černošským westernem Tím tvrdší je pád. A nouzi o hollywoodské hvězdy neměl ani tentokrát. V hlavních a vedlejších rolích se totiž představí Lakeith Stanfield, Omar Sy, David Oyelowo, James McAvoy, Benedict Cumberbatch a mnoho dalších.

Film má premiéru v kinech 11. ledna 2024.

Zdroj: Sony Pictures