Zemřela představitelka Carol z Kroku za krokem Suzanne Somers

Svět přišel o seriálovou oblíbenkyni z Kroku za krokem.

Patrick Duffy a Suzanne Somers v seriálu Krok za krokem (Zdroj: Warner Bros. Television)

V 76 letech zemřela herečka Suzanne Somers známá především jako Carol Foster ze seriálu Krok za krokem. Herečka se více jak 20 let potýkala s rakovinou.

„Suzanne Somers zemřela v klidu, doma, v neděli časně ráno, 15. října,“ stojí v prohlášení, které bylo zveřejněné na jejím Instagramu. „Její rodina se sešla, aby 16. října oslavila její 77. narozeniny. Místo toho oslaví její výjimečný život.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suzanne Somers (@suzannesomers)

Suzanne Somers se narodila v Kalifornii v roce 1946. Na začátku 70. let se začala živit jako modelka. Práce to ale nebyla moc dobře placená, v roce 1970 dokonce byla zatčena za vypisování nekrytých šeků.

V menších rolích se později objevila ve slavných filmech Americké graffiti (1973) a Magnum Force (1973). Suzanne Somers si následně zahrála v komediálním seriálu Three’s Company (1977-1984), ve kterém se představila jako „hloupá blondýna“ Chrissy Snow. Role ji v roce 1979 vynesla nominaci na Zlatý glóbus. Po čtyřech letech v seriálu byla ale vyhozena, když zažádala o enormní zvýšení platu.

Kultovní rodinný sitcom Krok za krokem, ve kterém ztvárnila nezapomenutelnou Carol Foster, běžel na televizních obrazovkách od roku 1991 až 1998.

Její poslední herecké vystoupení se datuje k roku 2001, kdy se objevila v malé roli v romantické komedii Řekni, že to tak není.