Vyšla nejlepší hororová komedie roku. Téměř nikdo o ní neví

Naprostý zabiják vyšel s českými titulky na Prime Video.

Film vyšel na Prime Video.
Zdroj: Prime Video

Jak už jste si mohli všimnout v čerstvých tipech na víkend, jednou z našich doporučovaných novinek se stala hororová komedie Naprostý zabiják. Ačkoliv se o snímku z dílny Blumhouse téměř nikde nepíše, v zahraničí posbíral velmi nadšené ohlasy. Dokonce se divákům líbí více, než očekávaný Vymítač ďábla: Znamení víry z produkce téhož studia, který půjde příští týden do kin.

Naprostého zabijáka aktuálně hodnotilo 37 zahraničních kritiků na webu RottenTomatoes, 76 % z nich dalo filmu palec nahoru. Divácké skóre na stejné adrese dokonce uvádí 91 % od téměř padesáti uživatelů, jež funguje na podobném principu, jako má ČSFD. Naprostý zabiják se chlubí také poměrně vysokým hodnocením na IMDB, kde se drží těsně nad hranicí 7 z 10. Film zde hodnotilo momentálně 125 uživatelů.

Zdroj: Prime Video

První recenzenti se shodují, že Naprostý zabiják je v první řadě výbornou komedií, která skvěle kombinuje Návrat do budoucnosti a Všechno nejhorší! Film sice není předurčen stát se klasikou v žánrech, kterými se inspiruje, přesto jde o velmi zábavnou podívanou, která uteče velmi rychle.

Zdroj: Prime Video

Chválená hororová novinka z produkce Blumhouse zamířila rovnou na streamovací službu Prime Video, kde ji přehrajete s českými titulky. Film natočila americká režisérka Nahnatchka Khan, tvůrkyně seriálu Young Rock, jejíž celovečerním debutem byla romantická komedie Vždycky budeš moje možná (2019), uvedená pro změnu na Netflixu. V naprostém zabijákovi se v titulní roli představí Kiernan Shipka známá ze seriálového hitu Sabrinina děsivá dobrodružství.

Velmi poutavě zní už samotná zápletka, která vybízí k zajímavým zvratům a svěžím scénáristickým nápadům. Když se neblaze proslulý „Vrah šestnáctek“ 35 let po svých prvních vraždách vrací a zabíjí znovu, 17letá Jamie se náhodou přesune zpátky v čase do roku 1987 a je odhodlaná vraha zastavit, než začne zabíjet.

Naprostý zabiják měl premiéru na Prime Video 6. října.

Zdroj: Prime Video