Remake Toxického mstitele se představuje. Elijah Wood vypadá jako Glum

My chceme trailer!

Elijah Wood vypadá jako Tučňák nebo Glum.
Zdroj: Legendary Pictures

Přesné datum premiéry remaku Toxického mstitele (The Toxic Avenger) zatím neznáme, nicméně už dnes ho uvidí první diváci na americkém festivalu Fantastic Fest, v říjnu pak ve španělském Sitges. Abychom úplně nezůstali na ocet ani my, zveřejnilo studio Legendary několik nových obrázků přímo z filmu. Nejvíce pozornosti asi vzbuzuje záporák v podání Elijaha Wooda, jež vypadá jako kříženec Tučňáka z Batmana a Gluma z Pána prstenů.

Práva na film Toxický mstitel získalo filmové studio Legendary Pictures, které se rozhodlo tohoto nevšedního hrdinu opět oživit a ukázat ho divákům v novém světle. Potěšující zprávou pro fanoušky originální snímku může být to, že jako producenti se objeví režiséři originálního filmu z roku 1984 Lloyd Kaufman a Michael Herz.

Jméno staronového superhrdiny je Toxie, který se zrodil záhy poté, co spadl do nádoby plné toxické látky. Vyvázl z ní živý, ale znetvořený, svůj zevnějšek tak používá jako nadpřirozenou sílu proti šikaně slabších, korupci a bezpráví.

Hollywood se remake Toxického mstitele snažil natočit již několikrát, naposledy kolem roku 2010, kdy se k projektu měla pojit slavná jména jako režisér Steve Pink a herci John Travolta, Arnold Schwarzenegger nebo Kevin Smith.

Zelenou dostal projekt až v roce 2018, kdy ho pod svá křídla získal režisér a herec v jedné osobě Macon Blair. V novém Toxickém mstitelovi se představí Peter Dinklage, Jacob Tremblay, Kevin Bacon nebo Elijah Wood. Všichni zmínění se objevili na čerstvě vydaných fotografiích.

Zdroj: Legendary Pictures