Finále Sexuální výchovy už nyní na Netflixu. Otisův příběh shrnuje finální trailer

Vyvrcholení seriálu již nyní na Netflixu.

Otis ze Sexuální výchovy.
Zdroj: Netflix

V deváté hodině ranní uvedl Netflix finální řadu Sexuální výchovy, ve stejný čas pak vypustil do světa poslední trailer. Ten divákům připomíná nejen „milostný“ příběh Otise, hlavní tváře seriálu, ale také to, že jeden z nejlepších titulů Netflixu se blíží ke svému konci. Cítit to je v každé vteřině upoutávky.

Po uzavření střední školy Moordale čeká Otise a Erika nová etapa – jejich první den na Cavendish Sixth Form College. Otis je nervózní, jak si zařídí novou kliniku jako sexuální terapeut, zatímco Eric se modlí, aby se z nich opět nestali looseři. Cavendish je však pro všechny moordalské studenty kulturním šokem. Na společné zahradě se denně cvičí jóga, hovoří se o udržitelném rozvoji a největší popularitu studentům přináší laskavost.

„Jsme na Sex Education neuvěřitelně hrdí a cítíme se zavázáni hlavně našim skvělým scénáristům, hercům a štábu, kteří do natáčení každé epizody vložili svá velká srdce. Neúnavně pracovali, aby vám přinesli závěrečnou sérii, a my se nemůžeme dočkat, až se o ni s vámi podělíme,“ řekla fanouškům tvůrkyně seriálu Laurie Nunn.

Čtvrtá a poslední řada Sexuální výchovy vyvrcholí 21. září.

Zdroj: Netflix