Přestřelka jako z Johna Wicka. The Continental ukázal tříminutovou akční scénu

Svět Johna Wicka je akční i bez Johna Wicka.

Zdroj: Peacock

The Continental dorazí na obrazovky Peacocku a Prime Video už příští týden a jeho propagace tedy jede na plné obrátky. Premiéru například připomíná tříminutová akce ze samotného úvodu seriálu, ve které jsme se dočkali scény vystřižené jako z filmů Johna Wicka. Lehce přitažené za vlasy, ale efektivní.

Třídílná minisérie The Continental: From the World of John Wick nás přivádí do New Yorku 70. let minulého století. Zaměřuje se na původ hotelu The Continental – snad nejdůležitějšího dějiště univerza Johna Wicka – nádherné, i když tajemné budovy, která slouží jako místo setkávání zabijáků z celého světa. Seriál je vyprávěn očima mladého, začínajícího Winstona Scotta (Colin Woodell), kterého fanoušci Wicka již znají jako zarputilého manažera a majitele tohoto hotelu. Ačkoli seriál zatím neprozrazuje nic o tom, jak Winston usedl na trůn, nabízí zábavný pohled na drsné věci, které se odehrávají za dveřmi hotelu.

Producenti seriálu uvedli, že mají nápady na „nejméně tři sezóny“, pokud The Continental dosáhne dostatečného komerčního a diváckého úspěchu. Seriál společnosti Peacock přivede do českých obýváku překvapivě Prime Video.

Největší hvězdou očekávaného seriálu bude Mel Gibson, v dalších rolích se představí Katie McGrath, Colin Woodell, Peter Greene, Jeremy Bobb a mnoho dalších.

První film Johna Wicka měl být pouze režijním debutem kaskadérů Chada Stahelského a Davida Leitche. Diváci si však titulní postavu zabijáka Keanu Reevese a svět, který obývá, zamilovali natolik, že série nedávno uvedla do kin čtvrtý film a v září dorazí prequelová minisérie – ovšem bez Reevese. A to je v plánu také spin-off Ballerina, ve kterém se představí Ana de Armas. O něm ale zase někdy příště…

The Continental má premiéru 22. září na Peacocku, ve stejné době se objeví také na Prime Video.

Zdroj: Peacock