Co se dělo před Řbitovem zviřátek. Pořádně zvrácený trailer představuje Pet Sematary: Bloodlines

Řbitov zviřátek se vrací na úplný začátek.

Trailer představuje nový Řbitov zviřátek.
Zdroj: Paramount Pictures

Služba Paramount+ zveřejnila první trailer na prequel Řbitova zviřátek (2019), ve kterém si titulní roli Juda Crandalla zahrál poměrně neznámý Jackson White. Ve snímku se objeví také David Duchovny, jež v upoutávce dostává jen minimum prostoru, od samotného Stephena Kinga, který film už viděl, se ale dočkal velké pochvaly.

Příběh se odehrává v roce 1969 a jeho hlavním hrdinou je mladý Jud Crandall, který sní o tom, že opustí své rodné město Ludlow ve státě Maine. Brzy ale objeví zlověstná tajemství, která jsou v něm pohřbena, a je nucen čelit temné rodinné historii, která ho s městem spojí už navždy. Jud a jeho přátelé z dětství se musejí spojit a bojovat proti prastarému zlu, které Ludlow svírá od jeho založení a má moc zničit vše, co mu stojí v cestě. Pet Sematary: Bloodlines není přímou adaptací žádného Kingova románu.

Stephena Kinga inspirovala ke vzniku Řbitova zviřátek hororová povídka Opičí tlapka spisovatele Williama Wymarka Jacobse a smrt kočky, kterou srazil náklaďák. Ošklivá nehoda ho přiměla přemýšlet, co by se stalo, kdyby jeho kočka vstala z mrtvých.

V recenzi Řbitova zviřátek (2019) jsme napsali

Řbitov zviřátek neudělá své slavné předloze ostudu. Přesto jsem se při projekci nemohl ubránit dojmu, že mu „něco“ chybí. Stále se ovšem jedná o nadprůměrný hororový film o vyrovnání se se smrtí, kterou nelze zvrátit bez strašlivých následků. Je to velmi efektně natočený psychologický horor, který však není dostatečně komplexní, aby se stal legendou. Přesto bezesporu půjde o jeden z nejlepších hororů, jaké letos v kinech uvidíme. Otázkou je, jakou zásluhu na tom má vynikající kniha, a jakou tvůrci… Jo, a potvrdil jsem si, že opravdu nemusím kočky…

Pet Sematary: Bloodlines uvede 6. října Paramount+. Později se prequelu Řbitova zviřátek možná dočkáme na SkyShowtime.

Zdroj: Paramount Pictures